1 tatlı kaşığı tarçın
4 su bardağı hazırlanmış organik filtre kahve
Kakule
1 su bardağı krema (sütü çırparak hazırlanmış)
Portakal kabuğu rendesi
4 su bardağı hazırlanmış organik filtre kahve
Kakule
1 su bardağı krema (sütü çırparak hazırlanmış)
Portakal kabuğu rendesi
Tarçını kahveye ekleyin, her fincana
iki de kakule ekleyin. Kahvenin üzerine çubuk yardımıyla sütü hızla
çırparak hazırladığınız kermayı ekleyin ve üzerine portakal kabuğu
rendelerini ekleyin. Dilerseniz kahveyi sıcak içebilirsiniz ya da sıcak
kahveyi kakule ve tarçınla soğumaya bırakıp ardından buz ekleyip
kremasını ve portakalını sonradan ekleyerek de servis edebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder