25 Nisan 2013 Perşembe

TARÇINLI KAKULELİ PORTAKALKABUKLU KREMALI KAHVE

Baharatlı Kahve (4 kişilik)
1 tatlı kaşığı tarçın
4 su bardağı hazırlanmış organik filtre kahve
Kakule
1 su bardağı krema (sütü çırparak hazırlanmış)
Portakal kabuğu rendesi
Tarçını kahveye ekleyin, her fincana iki de kakule ekleyin. Kahvenin üzerine çubuk yardımıyla sütü hızla çırparak hazırladığınız kermayı ekleyin ve üzerine portakal kabuğu rendelerini ekleyin. Dilerseniz kahveyi sıcak içebilirsiniz ya da sıcak kahveyi kakule ve tarçınla soğumaya bırakıp ardından buz ekleyip kremasını ve portakalını sonradan ekleyerek de servis edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder