kahve kave kafe cafe

8 Temmuz 2020 Çarşamba

KÜL KAHVESİ


Türk kahvesinin asıl pişirme şekli olan kül yöntemi, zamanla evlerde mangal kullanımı bittiği için azalmıştır. Günümüzde ancak bazı cafelerde bulunan bu kahve çeşidi “kül kahvesi” adıyla sunulmaktadır. 
Gönderen hoobii zaman: 10:21
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Mobil sürümü görüntüle
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Arşivi

  • ▼  2020 (18)
    • ▼  Temmuz (18)
      • ÜLKELER VE KAHVELER
      • Topraktan fincana kahvenin serüveni
      • AROMALI KAHVELER
      • ELAZIĞ ÇEDENE KAHVESİ
      • HELLİ KAHVE - KAKULELİ KAHVE
      • HATAY KAHVESİ
      • SÜVARİ KAHVESİ
      • KUM KAHVESİ
      • URFA MIRRA KAHVESİ KÜLTÜRÜ
      • MANİSANIN CİLVELİ KAHVESİ
      • Unesco Kültür Mirası: Türk Kahvesi
      • ZENCEFİLLİ KAHVE
      • KÜL KAHVESİ
      • TATAR KAHVESİ
      • ADIYAMAN KERVANSARAY KAHVESİ
      • ADANA GAR KAHVESİ - TARSUSİ
      • DİBEK KAHVESİ
      • SÜTLÜ TÜRK KAHVESİ
  • ►  2013 (142)
    • ►  Mayıs (10)
    • ►  Nisan (132)

Hakkımda

hoobii
Profilimin tamamını görüntüle
Basit teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.