3 cups water 3 su bardağı su
2 tablespoons of lightly roasted ground Arabic coffee Hafifçe kavrulmuş toz kahve 2 yemek kaşığı
2-3 tablespoons ground cardamom 2-3 yemek kaşığı öğütülmüş kakule
1/4 teaspoon saffron 1/4 çay kaşığı safran
bring to a boil the water in a pot kaptaki suyu kaynama derecesine getirin
add the coffee to the water and boil over low heat for 15-25 minutes kahveyi ekleyin suya ve 15-25 dakika kısık ateşte kaynatın
remove from the heat and let rest for 5 minutes to allow the coffee to settle ateşten alın ve kahvenin oturması için 5 dakika dinlendirin
put the cardamom in a coffee pot, strain the coffee into it and add the saffron cezve içine kakule koyun,  ve sonra kahveye safran ekleyin
place the pot over the heat, bring back to boil once and serve ateşte pot yerleştirin, bir kez kaynatın geri getirmek ve servis yapın